Veel gestelde vragen
over rubberen tegels

Wat is de levertijd van rubberen tegels van Granuflex?
De levertijd van rubberen tegels van Granuflex is afhankelijk van de voorraad bij de fabrikant en van de gewenste kleur.
Zwarte rubberen tegels zijn in de diktes 2,5 cm/ 3,0 cm/ 4,3 cm en 5,5 cm op vooraad bij de fabrikant en zijn binnen enkele werkdagen leverbaar. De rubberen tegels met de kleuren rood, groen en grijs worden omwille van het volledig uitsluiten van kleurverschillen op basis van uw bestelling als maatwerk voor u geproduceerd. De levertijd van deze op maat geproduceerde rubber tegels is afhankelijk van het aantal en de productiecapaciteit op dat moment.

Ik wil de tegels verlijmen, hoeveel flaconnen lijm heb ik nodig?
Op basis van onderling verlijmen (zijkanten) ongeveer 10m2, bij verlijming onderzijde en zijkanten ongeveer 5m2 per flacon.

Kan ik als bedrijf of organisatie ook bij rubbertegels.net mijn rubberen tegels kopen?
Uiteraard. Ook voor grotere hoeveelheden kunt u bij ons terecht. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Ik wil op de transportkosten besparen, kan ik zelf de rubber tegels halen bij de fabrikant?
Ja, dat kan. Na uw bestelling op onze website kunt de tegels zelf ophalen bij de fabrikant op één van door de fabrikant voorgestelde tijdstippen.

Kan ik de factuur ook achteraf betalen of afrekenen met de transporteur/chauffeur?
Dat is helaas niet (meer) mogelijk.

Krijg ik een bevestiging van mijn betaling?
Ja, zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven, krijgt u hiervan een bevestiging per mail.

Is het mogelijk om de rubber tegels op de gewenste dag een exact tijdstip te leveren?
Dat is niet mogelijk, maar wel is het mogelijk om een verzoek in te dienen om de rubber tegels 's ochtends of 's middags te leveren.

Zijn de prijzen van rubberentegels.net inclusief BTW?
Ja, alle prijzen zijn vermeld inclusief BTW.

Levert rubberentegels.net ook op zaterdag?
Nee, we leveren rubberen tegels alleen op door-de-weekse dagen.

Gaat alle correspondentie per e-mail?
Dat heeft wel onze voorkeur, dat bespaart tijd en geld zodat we blijvend voordelige prijzen kunnen bieden. Maar uiteraard kunnen we u, als u dat wenst even bellen. In de offerte die u per mail ontvangt staat ons telefoonnummer vermeld.

Is er garantie op de rubber tegels van Granuflex?
Op de rubberen tegels die wij leveren geldt uitsluitend de garantie van de fabrikant: Granuflex geeft 2 jaar garantie op haar producten. Garantie is alleen van toepassing bij een juiste toepassing van de producten. Kleurbehoud valt niet onder de garantie: door zonlicht kan in loop der tijd vervaging plaatsvinden van kleur. In uitzonderlijke gevallen kunnen de rubber tegels enigszins zwart afgeven door uittreding van carbon black.

Kan ik het geleverde product(en) retourneren als ik er niet tevreden over ben?
De zwarte rubberen tegels in de dikte 2,5 cm / 3 cm / 4,3 cm en 5,5 cm die bij de fabrikant op voorraad zijn mogen onbeschadigd en binnen 7 dagen na ontvangst weer worden geretourneerd. Andere kleuren of diktes dan hiervoor genoemd worden als maatwerk specifiek voor u geproduceerd en worden niet retour genomen, tenzij er aantoonbaar niet conform afspraak is geleverd.
Neem na de ontvangst van de rubberen tegels eerst zo snel mogelijk contact met ons op, om hetgeen waar u ontevreden over bent met ons te bespreken (alvorens u de producten retour zendt). Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender (tenzij er aantoonbaar niet correct is geleverd), dus voor uw eigen zekerheid bij voorkeur aangetekend verzenden.