Assortiment
rubberen tegels

Rubberen tegels, type hobby

De rubberen tegels van Granuflex, type hobby, zijn te gebruiken voor het aanleggen van terrassen, of voor het creëren van een trildempende ondergrond (wasmachine, droger, etc.). Maar ook zijn de tegels te gebruiken voor het aanleggen van looppaden in uw tuin. Ze bieden vele voordelen, ze zijn snel te plaatsen, onderling te verbinden met Granuflex rubber lijm en zorgen voor een optimale drainage mede doordat de onderzijde is voorzien van een noppenstructuur. Tevens zijn de rubberen tegels bestand tegen weersinvloeden en vorstbestendig. De tegels hebben een anti-slip eigenschap, ook bij een nat oppervlakte. De rubber tegels zijn getoetst op op Milieu- en gezondheidsaspecten, als enige in Nederland voorzien een van Milieukeur en valdemping tot 0,8 meter (HIC) gecertificeerd volgens EN1177:2008. Voor verdere specificaties van onze rubberen tegels, type hobby, klik hier.

Rubber tegels, type daktegels en galerijtegels

De rubber tegels, type daktegels en galerijtegels van Granuflex zijn onder andere te gebruiken voor galerijvloeren, looppaden op het dak ter bescherming van dakbedekking en op dakterrassen waar het terras niet intensief wordt gebruik, dakterrassen met een lagere puntbelasting. De tegels bieden meerdere voordelen. Ze zijn snel te plaatsen en met elkaar te verbinden met speciale rubberlijm van Granuflex. Ze zijn vochtdoorlatend mede doordat de onderzijde is voorzien van een noppenstructuur. De rubberen tegels zijn bestand tegen de invloed van het weer en uiteraard anti- slip, uiteraard ook bij een nat oppervlakte. Tevens is voor rubber daktegels en rubber galerijtegels ook het geluidsdempend vermogen en de isolerende werking van groot belang. Wederom zijn onze daktegels en galerijtegels getoetst op milieu- en gezondheidsaspecten, voorzien van een Milieukeur. Ook zijn onze tegels getoetst op windbelasting volgens NEN-EN1990 'Grondslagen voor het constructief ontwerp' en getoetst op de isolerende waarde. Voor verdere specificaties van onze rubber tegels, type daktegels en galerijtegels, klik hier.

Rubber tegels, type speelplaatstegels/ veiligheidtegels

De rubber tegels, type speelplaatstegels / veiligheidtegels van Granuflex worden professioneel gebruikt door aannemers, gemeenten, scholen en andere openbare instelingen. Kwaliteit was en is het belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze speelplaatstegels/ veiligheidstegels. De rubber tegels bieden bescherming tegen verwondingen en letsel, dat is veilig voor uw kinderen en dat geeft u als ouder een fijn gevoel. De veiligheid van de kinderen staat bij onze tegels voorop. De voordelen van onze rubber speelplaatstegels/ veiligheidstegels laten zich als volgt omschrijven. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen en onderling te verbinden met rubber lijm van Granuflex. De rubberen tegels hebben een optimale drainage, ze zijn aan de onderzijde voorzien van een noppenstructuur. Uiteraard zijn ze bestand tegen alle weersinvloeden, ook tegen de vorst. Tevens anti- slip, ook bij een nat oppervlakte. De valdemping (HIC) is gecertificeerd volgens EN1177:2008. De rubber tegels die wij leveren zijn getoetst op milieu- en gezondheidsaspecten, als enige in Nederland voorzien een van Milieukeur. Voor verdere specificaties van onze rubber speelplaatstegels/ rubber veiligheidstegels, klik hier.

Andere rubber tegels van Granuflex

Rubberentegels.net toont op deze website alle gangbare tegels. Wilt u weten welke rubberen tegels er nog meer verkrijgbaar zijn? Kijk dan op de website van de fabrikant: www.granuflex.nl. Granuflex levert niet rechtstreeks aan particulieren maar u kunt bij ons ook voor de andere rubber tegels van Granuflex een offerte aanvragen.